Vi söker en erfaren projektledare

Du som person

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning inom el- och installationsbranschen, har rätt teknisk utbildning och är ECY- certifierad elektriker i grunden. Det är viktigt att du har tidigare erfarenhet av projektledning samt besitter goda kunskaper inom projektekonomi och entreprenadjuridik. En stor del i arbetet är att bevara och utveckla kundrelationer. Som projektledare arbetar du ständigt för att skapa nya projekt och affärsmöjligheter, du är kommunikativ och van att ta ansvar.

Som person är du målmedveten gällande att driva projekten framåt. Du har ett strukturerat arbetssätt och är en engagerad ledare med god samarbetsförmåga. Som projektledare är det du som planerar och organiserar resursinsatser och hur arbetet ska genomföras. I ditt arbete är du noggrann, ansvarsfull och har en god förmåga att kunna lösa tekniska problem. Därtill är du självgående och flexibel i ditt sätt att arbeta. Du kan delegera arbetsuppgifter och drar dig inte för att ta egna beslut.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vill att du ska trivas i rollen som projektledare. Vi söker en ledare som är resultatfokuserad, initiativtagande och har god social förmåga.

Utbildning/Erfarenhet

Du som söker har erfarenhet av projektledning samt goda referenser.

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att driva och ha ett helhetsansvar för våra projekt. Det innefattar bland annat att planera och driva projekten i rätt riktning men även att:

 • Upprätta tidsplaner
 • Uppskatta och ta fram kostnader
 • Ansvar för projektekonomi
 • Inköp av material och tjänster
 • Ansvara för ÄTA-frågor
 • Föra dokumentation för varje projekt
 • Resursplanering
 • Kundansvar, projektmöten, byggmöten
 • Som projektledare kommunicerar och leder du medarbetare dagligen genom arbeten. Du har även kontinuerlig kontakt med kunderna.
 • Du medverkar under hela projekttiden, från projektidé och förberedelser till genomförande och slutbesiktning av projekten med slutrapport.

  Krav

  B-körkort
  Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

  Arbetstid

  Heltid

  Lön/Förmåner

  Fast lön, företagsbil, mobil, dator samt chans till bonus

  Ansökan

  Varmt välkommen med din ansökan via mail till; ronja.larsson@elakab.se. Ansökan ska bestå av både CV och personligt brev. Rekrytering sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 29/09 2017.

  Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till vår kontaktperson.

  Ronja Larsson
  Mobil: 018-265 00 25
  Epost: ronja.larsson@elakab.se

  Varför ELAK AB?

  Med närhet till kunder och ägare kan vi erbjuda ett bolag där alla är med och påverkar företaget. Tillsammans bygger vi för framtiden och skapar en trivsam miljö för våra medarbetare. Vill du utvecklas som person och gillar att jobba under eget ansvar är vi företaget för dig. Vi kan erbjuda våra anställda utmärkta karriärmöjligheter och få chans till att arbeta med många spännande projekt och serviceåtaganden.

  Vill du veta mer om ELAK AB, besök vår hemsida www.elakab.se