Tjänster och produkter

ELAK AB är ett företag med fokus på service. Vi är certifierade enligt för branschen gällande lagar och förordningar. Vi jobbar med olika former av helhetslösningar till både större entreprenader & mindre serviceprojekt där vi jobbar direkt mot byggare eller slutkunder.

Vår strävan är kunder som återkommer och att ständigt vara flexibla i våra projekt och entreprenader. ELAK AB skall vara det självklara valet i Upplandsregionen vid olika former av ombyggnation.

Vi utför allt inom servicearbeten som till exempel drift och underhåll på el-anläggningar i industrier, bostadsrättsföreningar och gallerior. Vi utför också nyinstallationer av kontor, villor och butiksetableringar, samt installation av tvättstugor och reparationer.

Vi utför även säkerhetstjänster inom brand-, inbrottslarm & passagesystem alt. porttelefoni. Vi levererar högkvalitativa el-tjänster med bra service till ett konkurrenskraftigt pris. Vi strävar efter totalansvar i våra entreprenader och vill gärna vara med hela vägen från projektering till slutförande.

Tillsammans med våra kunder strävar vi efter att minimera miljöpåverkan och göra goda miljöval när det gäller material och projektering. Vi kan erbjuda konsulttjänster inom el-installationer, projektering, produkter och kalkyler. Våra kunder är allt från allmännyttan till byggare, privatpersoner, fastighetsförvaltare, kyrkor, bostadsrättsföreningar m.m. I vårt arbete kombinerar vi erfarenhet med nytänkande och med flerårig erfarenhet av installationsbranchen kan vi leverera det ni söker.

Välkommen till oss på ELAK AB.

Hakan Dogan

Ägare / Arbetsledare

Tel  018-265 00 01
Mob  070-887 72 75
hakan.dogan@elakab.se