Läktarbyggnad åt Sportfastigheter

När Uppsala kommun Sport- och rekreationsfastigheter AB utvecklar Gränby sportfält med en ny friidrottsarena är ELAK AB en del av samverkansentreprenörerna.

Den nästan 100 meter långa läktarbyggnaden uppfyller kraven för SM-tävlingar och har en publikkapacitet på 1000 sittande personer. Läktarbyggnaden är en del av projektet Gränby friidrottsarena.

Vi på ELAK AB ser detta som ett projekt som ligger i linje med företagets utveckling, där vi är väldigt duktiga på samverkansentreprenader med öppen redovisning menar Hakan Dogan VD på ELAK AB.
ELAK AB har en egen samverkansmodell där man granskar allt från ritningar till slutförande för att få fram den produkt kunden i fråga vill ha. Leverans av slutprodukten avslutar Hakan Dogan.

Under 2017 kommer bolaget att öka orderingången samt anställningar då man har ramavtal med Uppsala Kommun Industrihus, Skolfastigheter samt Svenska Kyrkan. ELAK AB omsätter idag ca 30 miljoner och har som mål att bli ett fullskaligt installationsföretag med Entreprenad-, service- samt svagströmsavdelning.