Skolfastigheter

ELAK AB skriver ett 4 årigt avtal med Uppsala Kommun Skolfastigheter.
Uppsala kommun Skolfastigheter AB bildades 1 januari 2013 som ett av tre nya kommunala fastighetsbolag i Uppsala kommun. Vi äger och förvaltar merparten av kommunens pedagogiska lokaler, förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Totalt ingår cirka 134 fastigheter över hela kommunen, vilket motsvarar ungefär 447 000 kvadratmeter.

ELAK AB har blivit tilldelade 1:a på ramavtalet som sträcker sig över 4 år. Detta är en del i ELAK AB´s strategisk plan för att ta marknadsandelar, då vi ser detta som en bra grund att stå i nu är vi befinner oss i dessa tuffa tider säger Hakan Dogan VD ELAK AB. Vi har haft ramavtalet i 4 år nu, det är fantastik att åter få jobb med skolfastigheter då vi har en hel del skoljobb vi utfört under dessa år samt kommer utföra under dom närmaste åren.

ELAK AB omsätter idag ca 45-46 miljoner för 2019 och har 3 affärsområden som är entreprenad, service samt svagström. Man är iso-certifierade samt har ramavtal med Uppsala Kommun Skolfastigheter, Atrium Ljungberg samt Uppsala Akademiförvaltning