Service

ELAK AB utför service och felavhjälpningar på de flesta elektriska funktionerna i din anläggning. Oavsett om det gäller, t.ex. industrier, fastighetsbolag, förvaltningsbolag, fritidsförvaltning, kommun eller landsting.

Vi har även avtal med ett flertal entreprenörer, där vi samarbetar i mindre projekt och planerar in alla jobb som ska utföras varje vecka så att vi alltid kan vara på plats. Vi försöker i möjligaste mån få ut samma montör alternativt arbetsledare till dina avtal för kvalité och kontinuitet.

Vi erbjuder våra ramavtalskunder snabb service vid fel och avbrott och tillsammans med er förbättrar och optimerar vi anläggningen/ar enligt era behov. Vi strävar efter ett långvarigt samarbete med våra kunder där vi kontinuerligt återkopplar och rapporterar till er som kund.

ELAK AB sköter servicen åt dig och du kan alltid känna dig trygg med
oss som ansvarig entreprenör.

Tjänster inom service

Vi på ELAK AB har ett brett utbud av tjänster inom service. Vår servicenivå är hög och vi har kunnig och erfaren personal som har hög säkerhetsmedvetenhet både med tanke på kunden och sig själv. För våra tjänster inom service har våra servicemontörer alltid rätt utbildning och behörighet.

Våra tjänster

• Service
• Felsökningar
• Reparationer
• Installationer t.ex. mindre nyinstallationer
• Kompletterande installationer
• Ombyggnad av elektriska anläggningar

Linus Löfqvist

Affärsområdeschef Service

Tel  018 - 265 00 12
Mob  070 - 887 33 09
linus.lofqvist@elakab.se

Carl Mattsson

Arbetsledare

  
Mob  070-887 98 92
carl.mattsson@elakab.se

Thomas Jacoby

Arbetsledare

  
Mob  070-887 89 55
thomas.jacoby@elakab.se
Broschyr om service (PDF)